Valerie Sarabando i Alex Monte, ponents del Repte2020

 

Durant aquestes setmanes anirem descobrint els diferents ponents que participaran a les taules rodones de les diferents fases del programa. Les sessions es desenvoluparan a través d’una càpsula explicativa seguida d’una taula rodona formada per experts i directors generals de grans empreses que fomentaran el debat i la reflexió entre els assistents.

 

magnamagna

Valerie Sarabando, responsable de compres de Magna Mirrors 

Magna Mirrors, és el proveidor automotriu més diversificat del món. Dissnenya, desenvolupa i manufactura sistemes automotius, ensambles, mòduls i components i construeix i ensambla vehicles copmets, principalment per a venta a fabricants d’automòvils d’Amèrica, Europa i Àsia.

 

mat
Alex Monte, CFO de Mat Group

Mat Group es dedica a crear i desenvolupar plataformes tecnològiques, productes i serveis innovadors i en les oportunitats de negoci verticals. El grup neix el 2000 a Terrassa per oferir un servei de solucions integrals per a marques de cascs de motocicleta i va ser de les primeres en desenvolupar cascs de fibra a Àsia.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *