Joan Comellas i Mónica Chillida, ponents del Repte2020

228d3cf

Mónica Chillida

Màster en Gestió del Capital Intel·lectual per ESADE amb àmplia experiència en diferents àmbits de Recursos Humans: selecció, comunicació interna, gestió i retenció del talent actuant sempre com a punt clau de contacte per als gerents de línia en temes complexos d’HR. Human Resources Manager d’Schnellecke Logistics, proveïdor internacional en logística i un subministrador de la indústria automobilística.

 

AAEAAQAAAAAAAAL9AAAAJDMzNzE4Yjc5LThmYzgtNGNhNy1hZDU1LTRiMjg4YTg3ZGM3NwJoan Comellas

General Manager de Pick Data que té la voluntat d’ajudar a empreses de tots els sectors a potenciar els seus negocis, PICK DATA ofereix solucions industrials per a la gestió remota i monitorització d’un gran nombre de màquines, sensors i instal·lacions. Des solucions estàndard fins a solucions programari o d’electrònica personalitzades.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *