Experts

asun.fw

Llicenciada en dret i advocada en exercici. Especialitzada i diplomada en relacions i comerç internacional, dret marítim i del transport i postgrau en propietat industrial i intel·lectual. Ha desenvolupat la seva activitat professional en l’àmbit de l’assessorament i consultoria jurídica per a l’activitat internacional de l’empresa. Dirigeix l’àrea internacional de la patronal catalana Cecot, on desenvolupa funcions d’assessorament en contractació i comerç exterior donant suport al departament internacional de l’empresa mitjançant programes específics d’especialització i assessorament.

És membre de diversos consells d’administració i de la Comissió de Comerç Exterior i del Club Cecot Internacionalització. És professora convidada i col·laboradora de diverses universitats i patronals en programes de Comerç Internacional i Executive MBA.

Actualment, centra la seva activitat en la prestació de serveis i solucions per a l’activitat internacional de l’empresa en els àmbits de la gestió del risc contractual i compliment normatiu de les operacions de comerç internacional, disseny de plans d’internacionalització i desenvolupament de projectes de creixement empresarial.

linkedin (1) twitter (2)

pey.fw

Director General de System Group. Enginyer Electrònic per la UPC. Màster en Administració i Direcció d’Empreses D.D IESE. Màster en direcció Financera per EAR. Màster en Direcció d’Operacions, Logística i Producció per l’ICT. Direcció i Gestió de Projectes per I’IESE.

Al llarg de la seva carrera professional ha ocupat diverses responsabilitats en càrrecs directius i de direcció general a empreses de diversos sectors. Béns d’equip, electrònica, química, tèxtil, alimentació i arts gràfiques. És membre de diversos consells d’administració i coach executiu d’alta direcció. Professor convidat i col·laborador a diverses escoles de negocis en programes d’executive MBA. Col·labora en diverses universitats de l’estat espanyol com a professor en temàtiques d’internacional, direcció estratègica, innovació i desenvolupament directiu.

Actualment, la seva feina es centra en el desenvolupament d’estratègies internacionals per a l’empresa; reenfocament i reflotament empresarial, desenvolupament del talent i implementació de plans d’innovació en col·laboració amb universitats, business schools i grans empreses dins i fora del país. El 2005, publica el llibre “Una visión sistémica de la organización en el siglo XXI”. Ha publicat també diversos articles a revistes i imparteix conferències sobre el canvi estratègic internacional empresarial.

linkedin (1) twitter (2)