Els nostres partners

Comptem amb la col·laboració d’empreses i associacions empresarials especialitzades en la internacionalització i la gestió empresarial. És gràcies a la seva col·laboració que podem garantir la qualitat d’aquest programa.

 

Qui som?

 5 La patronal Cecot és una associació empresarial multisectorial catalana creada l’any 1978 que representa a més de sis mil empresaris i integra 38 gremis i associacions professionals del país. Des de la patronal catalana Cecot promouen i defensen els interessos de microempreses, pimes, autònoms i emprenedors.
 ciesc.fw El CIESC és una federació d’associacions d’empresaris de diferents sectors industrials, comercials i de serveis. Va ser constituït per a salvaguardar els interessos comuns professionals de les Associacions membres, voluntàriament associades.
 uem_logotrans.fw La Unió Empresarial Metal·lúrgica de Terrassa integra a les empreses que es dediquen al sector metal·lúrgic d’Indústria, Comerç o Serveis. Creada el 1978, té els seus orígens en el Gremi de Serrallés de Terrassa fundat el 1917 i posteriorment denominat Gremi Metal·lúrgic.
 centrem.fw El Centre Metal·lúrgic és una associació patronal d’empreses del sector metal·lúrgic amb seu a Sabadell. Sense ànim de lucre, promou serveis, informa, assessora, fomenta la formació i la promoció internacional i gestiona els temes d’interès comú professional dels seus socis.
 plametall.fw Plametall és el servei de promoció internacional del metall promogut pel Centre Metal·lúrgic de Sabadell, la Unió Empresarial Metal·lúrgica de Terrassa i la Unió Patronal Metal·lúrgica. Organitza i coordina tota mena d’accions de promoció col·lectiva arreu del món.
cerclejoves2013 El Cercle Cecot Joves Empresaris va dirigit als empresaris fins a 45 anys. Des de la seva creació el Cercle ha dut a terme tot tipus d’activitats amb l’objectiu de fomentar el desenvolupament de noves idees aplicades a l’àmbit empresarial, l’accés i intercanvi de coneixements i el debat sobre els problemes més actuals derivats del dinamisme de la societat actual.
El Club és un espai de relació on els joves empresaris posen en comú inquietuds, intercanvien experiències i adquireixen nous coneixements i habilitats específiques per a desenvolupar tasques de responsabilitat en les seves empreses.